Burundi, Gaharo
Detailní popis produktu
Emery, Suavis a Peter jsou tři ''coffee scouts'', spolupracují s farmáři z Gaharo Hill. Dohlížejí na zpracování kávových třešní v Bukeye Washing Station, kde probíhá ruční třídění, unikátní ‘footing’ fermentace a pomalé sušení v polostínu. Tento proces je doplněn inovativními postupy, jako je třídění podle hustoty a namáčení v tanku. Výsledkem je vynikající káva zachycující ducha Gaharo Hill.
Ideální konzumace do 6 týdnů od data pražení. Minimální trvanlivost 1 rok od data pražení. Pražená káva 100 % arabica.
Praženo v České republice. Hmotnost produktu +/- 5 g.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Zpracování: | Promyté |
Odrůda: | Red Bourbon |
Producent: | Long Miles Coffee |
Oblast: | Muramvya |
Nadmořská výška: | 1 700 - 2 100 m n.m. |
Hořkost: | ◉◉◉ |
Sladkost: | ◉◉◉ |
Kyselost: | ◉◉◉◉ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.