Probíhá testovací provoz obchodu.
Pokud máte s čímkoliv problém, napište nám na info@monocoffee.cz nebo zavolejte 736 445 962.

Kolumbie, La Guayaba

Novinka Tip
350 Kč 1 325 Kč od 350 Kč 312,50 Kč bez DPH 1 183,04 Kč bez DPH od 312,50 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Zvolte si stupeň pražení:
Velikost balení:
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Káva s plným tělem, čokoládovými tóny a ovocnou mandarinkovou dochutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Káva pochází z microlotu obklopeného guávovými stromy, které přispívají k její unikátní charakteristice. Zrno odrůdy Red a Yellow Caturra prochází pečlivým procesem anaerobní fermentace trvající 48 až 60 hodin. Tento postup nejen zvyšuje komplexitu chutí, ale také zachovává přirozené vlastnosti kávy. Sušení probíhá nejprve na slunci na vyvýšených postelích v „Marquesině“, poté je dokončeno mechanicky při nízkých teplotách pod 45 °C, což zaručuje stabilitu a kvalitu výsledného produktu.

Po sušení jsou zrna stabilizována po dobu 45 dní v GrainPro pytlích, což umožňuje jejich plné rozvinutí a zachování čerstvosti. Tento důkladný proces je symbolem inovace farmy El Vergel Estate, která se stala průkopníkem v oblasti fermentačních technik, včetně použití Koji fermentace.

 

Ideální konzumace do 12 týdnů od data pražení pro kávy pražené na espresso a 6 týdnů od data pražení pro kávy na filtr. Minimální trvanlivost 1 rok od data pražení. Pražená káva 100 % arabica.
Praženo v České republice. Hmotnost produktu +/- 5 g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Zpracování: Anaerobní naturální
Odrůdy: Red Caturra, Yellow Caturra
Producent: El Vergel / Elias & Shady Bayter
Oblast: Tolima
Nadmořská výška: 1350

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola